Smaller Default Larger

RAS Catering kan voor, tijdens of nu uw vergadering lunches verzorgen voor u en uw zakelijke relaties. Deze vergaderlunches bieden wij in drie varianten aan. De broodjes worden op schalen bij u aangeleverd, zodat u deze direct op tafel kunt zetten. Natuurlijk is het ook mogelijk om dranken (bijvoorbeeld in literpakken) bij de lunches te bestellen. Zie voor de mogelijkheden onze menukaart of neem contact met ons op.

Basis vergaderlunch € 7,50 p.p.

Deze lunch is bijvoorbeeld geschikt als u een vergadering heeft binnen uw eigen bedrijf, maar toch een lekker broodje met elkaar wilt eten. Deze lunch bestaat uit 3 broodjes per persoon, divers belegd met kaas en vleeswaren zonder garnituur. Ook is er voor elke persoon een stukje fruit.

 

Standaard vergaderlunch € 8,25 p.p.

Een iets luxere variant van de basis lunch is de standaard vergaderlunch. Deze lunch bestaat uit 3 broodjes per persoon, divers belegd met kaas en vleeswaren inclusief bijpassend garnituur. Ook is er voor elke persoon een stukje fruit.

 

Luxe vergaderlunch € 9,25 p.p.

Mocht u een belangrijke vergadering hebben, waarbij u uw zakenrelaties aangenaam wilt verrassen, dan is de luxe lunch wellicht geschikt voor u en uw gasten. Deze lunch bestaat uit een heerlijke kip kerriesalade, 3 broodjes persoon en voor elke persoon een stukje fruit. De broodjes zijn luxe belegd met kaas en vleeswaren en inclusief bijpassend garnituur en sla.

Naast de producten die u op de website kunt vinden, is er een Banqueting boek van RAS Partycatering aanwezig. Zoekt u iets speciaals voor uw gasten, qua eten en drinken? Of heeft u vragen over groepsarrangementen of dagverzorging? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. U kunt contact met ons opnemen via info@rascatering.nl of via telefoonnummer Voorburg 070-3475152 of Zoetermeer 079-3030230.