Smaller Default Larger

Sinds begin 2014 zijn wij gestart met een online broodjesservice, om bedrijven in de Randstad de mogelijkheid te bieden om (h)eerlijke lunches voor zichzelf of zakelijke klanten te bestellen. Maar RAS Catering is veel meer dan een broodjesservice alleen.

 

RAS is een jong en dynamisch bedrijf, gestart in 2008, met de wensen van de klant hoog in het vaandel. Wij onderscheiden ons door niet in pakketten onze dienst aan te bieden, maar dit geheel samen met de klant op te stellen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de klant z'n eigen identiteit behoudt.

 

De kracht die RAS Catering bezit en die wij willen laten zien en beleven, is dat cateren en dienstverlening altijd zijn gebaseerd op de vraag van de opdrachtgever hoe groot of klein die opdracht ook is. De opdrachtgever, met zijn vraag en zijn specifieke wensen, staat centraal in deze uitvraag. Wij zijn een gespecialiseerde groep serviceverleners die een verlengstuk willen zijn van uw gedachten en wensen.

 

De online broodjeslijn wordt vanuit twee vestigingen uitgevoerd. De vestiging in Zoetermeer aan de Baron de Coubertinlaan 8, is een pand waar wij naast de online broodjeslijn bedrijfscatering verzorgen. De vestiging in Voorburg is onze nieuwe lunchroom op de Laan van Nieuw Oosteinde 296. Met trots kunnen wij u vertellen dat dit voorheen een bakkerij is geweest, waar wij als RAS Catering al ruim 30 jaar zaken mee doen. De oude bakkerij hebben wij om laten toveren tot een mooie lichte lunchroom, waar wij graag het huiskamergevoel laten terug komen. Sinds 1 juli 2015 zijn wij geopend en nodigen wij u graag uit om een bakje koffie met gebak of een uitgebreide lunch te komen nuttigen. Naast de faciliteiten die wij graag voor u aan tafel komen brengen, verkopen wij ook brood en banket vers van de warme bakker.

 

RAS Catering is er voor uw:

  • Bedrijfscatering
  • Partycatering
  • Schoolcatering

 

 

 

Neem gerust een kijkje op onze site www.rascatering.nl om de mogelijkheden te bekijken. Of neem contact met ons op.